Faciliteiten

Extra services


 

Het ontbijt zal in overleg tussen 07:00 en 10:30 uur in de B&B geserveerd worden. In het hoogseizoen kan het ontbijt ook buiten geserveerd worden. Voor speciale wensen en/of diëten vragen we 24 notice.

Het is mogelijk om in overleg met Charlotte een heerlijk diner te serveren bij u in de B&B. Dit kan geheel naar wens samengesteld worden en zal met veel plezier door Charlotte gemaakt worden. Van een simpele pasta bolognese tot een 4 gangen diner.

 Naast een diner bieden we ook de optie om een lekkere borrel/kaas of tapas plank te bestellen. Heerlijk voor bij de jacuzzi of lekker op de bank met een filmpje.

U kunt bij uw gastheer/dame diverse lunchpakket bestellen.

Ons B&B is ook voorzien van een minibar. De gele prijslijst kunt u vinden in uw kamer. Indien u iets uit de minibar genuttigd heeft, kunt u dit bij vertrek afrekenen.

Nog niet gemeld? Graag vernemen van u of wij rekening moeten houden met allergieën.

E-bike verhuur

Er zijn vier e-bikes aanwezig die u per dag bij ons kunt huren. De kosten per fiets / per dag zijn € 25,00 incl. verzekering. Per fiets vragen we een borg van € 200,- .
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de algemene voorwaarden, deze kunt u vinden achter in de map. Bij het huren van een e-bike, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Naast deze voorwaarden geldt dat u twee sloten bij iedere fiets krijgt en de fietsen hiermee op slot en vast aan een fietsenrek, paal of boom moet zetten. Gelieve geen fietsen aan elkaar, tenzij deze beiden ook vast staan aan fietsenrek, paal of boom.