receptie voordeur

Ons Bed en Breakfast

een unieke en sfeervolle slaapgelegenheid in Rotterdam. Met veel privacy tijdens alle culturele evenementen en op alle andere momenten, in de stad Rotterdam. In Oud-IJsselmonde treft u in een verbouwde woonboerderij een schitterend één kamer appartement met eigen entree in de voormalige stal, Thuis én op reis. In Rotterdam, maar met eigen voordeur, uitzicht op het groen met een eigen buitenruimte. Uiteraard voorzien van een ruime badkamer, luxe bedden, een zitje en TV. Er is een koelkast en zelf koken is mogelijk. Voor de Wellness genieters is gebruik van de sauna en jacuzzi mogelijk (zie Wellness pagina). U ontvangt dan een luxe wellness pakket met oa wellness badlakens.

Kamer


Het appartement is op loopafstand van de Kuip (1,5 km), en de Maasstad Zorgboulevard (600m). In de nabijheid vindt u Ahoy en winkelcentrum Zuidplein (4 km) en het Luxor theater(3 km). Met de auto bent u met 10 minuten in het hart van de stad. Het appartement is ook uitstekend geschikt voor de echte wandelaar en fietser. LF routes en alle vormen van openbaar vervoer op een paar honderd meter afstand.


Een geslaagde combinatie van cultuur en natuur. Rust en privacy. De luxe van een royale kamer, voorzien van alle gemakken en de warmte van persoonlijke aandacht.